Over mij

Ik ben Hanneke en heb mijn hart bij de moeders en baby’s liggen.Hanneke persoon Het geeft mij veel plezier om voor de jonge moeder te mogen zorgen en haar alles te kunnen leren, in badje doen, verschonen en natuurlijk het helpen bij de borstvoeding.

Kraamverzorgende
Vanaf 2002 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. En sinds 2005 werk ik als zelfstandige, omdat ik daardoor meer vrijheid heb en de uren kraamzorg beter kan indelen in een situatie die bij u past.

Doula
In 2009 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid en ben ik ook doula. Als doula begeleidt ik u tijdens de bevalling en kan ik er voor zorgen dat u op een goede manier door de bevalling heen komt.

Lactatiekundige
Daarnaast mag ik mij sinds 1 november 2011 ook Lactatiekundige IBCLC noemen en sta ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Lactatiekundige. Als lactatiekundige ben ik voor u het aanspreekpunt bij problemen rondom borstvoeding. Ook geef ik advies in de zwangerschap aan u en uw partner.
Op 1 november 2016 heb ik mijn her certificering weer gedaan, dus ben weer up to date.

Ook heb ik een steunpunt van Libento producten en andere hulpmiddelen, zodat u snel hulpmiddelen kunt kopen of huren voor als er problemen zijn.